Master FC400 (30 – 125 kVA) 3 : 3


Statični frekvenčni pretvorniki Master FC400 so na voljo od 30 do 125 kVA, z vhodom 50 ali 60 Hz in izhodom 400 Hz. Rezultat obsežnih izkušenj, pridobljenih v industriji UPS naprav odlikuje linijo Master FC400 uporaba tehnološko naprednih komponent, odlična zanesljivost, enostavno vzdrževanje in enostavno upravljanje.

Rezultat obsežnih izkušenj, pridobljenih v industriji UPS naprav odlikuje linijo Master FC400 uporaba tehnološko naprednih komponent, odlična zanesljivost, enostavno vzdrževanje in enostavno upravljanje.

Linija Master FC400 uporablja tehnologijo dvojne pretvorbe (VFI SS 111 neodvisnost od napetosti in frekvence v skladu z IEC EN 62040-3), z integriranim izhodnim ločilnim transformatorjem za zagotovitev galvanske izolacije bremen od motenj omrežja v vseh pogojih.
Izhodna napetost je trifazna 208 V (nastavljiva 200-215 V). Zahvaljujoč visokofrekvenčni IGBT tehnologiji in digitalnemu krmiljenju so frekvenčni pretvorniki Master FC400 idealni za:

• napajanje letal na letališčih
• radarske in letališke kontrolne sisteme
• mornarske aplikacije
• vojaške aplikacije
• napajanje testnih poligonov

 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.