Sentinel Tower (5 – 10 kVA) 1 - 3 : 1


Sentinel Tower je idealna rešitev za zaščito kritičnih sistemov, kot so varnostne naprave, telekomunikacijska oprema, pa tudi informacijski sistemi, saj zagotavlja najvišjo zanesljivost napajanja.

Sentinel Tower je zasnovan in zgrajen z najsodobnejšo tehnologijo in sestavnimi deli, ki zagotavljajo maksimalno zaščito bremen z napajanjem brez vpliva na nadaljnje sisteme in optimizirane prihranke energije.
 

• Majhen odtis (kompakten)
• Faktor moči 1
• Visoka učinkovitost 95%
• Vzporedno do 3 enote
• 3-stopenjski pretvornik (inverter)
• Visokokakovostna izhodna napetost

 

V tej liniji so 5-6 kVA eno/enofazni in 8-10 kVA eno/trifazni vhod - enofazni izhod modeli s tehnologijo ON LINE dvojne pretvorbe (VFI): bremena neprekinjeno napaja pretvornik (inverter) s sinusno napetostjo, filtrirano in stabilizirano v smislu napetosti, oblike in frekvence. Vhodni in izhodni filtri zagotavljajo znatno nadaljnjo zaščito proti motnjam v omrežju in streli.

Sentinel Tower je po tehnologiji in zmogljivosti eden najboljših UPS-jev, ki so na voljo na trgu danes: pretvornik (inverter) s tremi stopnjami za doseganje 95-odstotne učinkovitosti, faktor izhodne moči 1 za povečanje učinkovitosti sistema in naprav ter zmanjšanje izgub v elektroenergetskem sistemu.

Izbira med načini ECO in SMART ACTIVE, nov zaslon LCD po meri, diagnostika z RS232 in vmesnikom USB s programsko opremo Powershield³, vhod ESD, reža za razširitvene kartice.

 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.