Master Industrial (30 – 80 kVA) 3 : 1

UPS Master Industrial UPS zagotavljajo maksimalno zaščito in kakovost električne energije za vse vrste bremen, zlasti za industrijske namene, kot so proizvodnja in petrokemični procesi, električna distribucija in elektrarne.
Master Industrial je ON LINE UPS z dvojno pretvorbo (razred VFI SS 111 v skladu z IEC EN 62040-3) z vhodnimi in izhodnimi ločilnimi transformatorji.

• DC BUS 220 Vdc
• Idealno za industrijske naprave
 

INDUSTRIJSKO OKOLJE
Master Industrial je primeren za najzahtevnejša namestitvena okolja, kjer so vibracije, mehanske napetosti, prah in na splošno tam, kjer so pogoji delovanja neugodni za izdelke, ustvarjene za standardni trg UPS naprav.

VISOK ICC
Vzdržnost visokega toka kratkega stika (ICC = 3x In) naredi UPS primeren za bremena, ki zahtevajo visoke tokove med vklopom ali med normalnim delovanjem.
Enosmerna napetost 220 V
Vhodni in inverterski transformatorji zagotavljajo izolacijo baterij, ki so dimenzionirane za napetost 220 Vdc (od 108 do 114 elementov), standardne industrijske vrednosti.

REDUNDANTA VENTILACIJA
UPS ima redundantno ventilacijo pri 100% obremenitvi kot standardn, kar zagotavlja delovanje z normalno obremenitvijo tudi, ko deluje še samo polovica ventilatorjev. Poleg tega se nadzoruje vsak ventilator in se v primeru okvare sproži alarm. Ostale lastnosti so enake liniji Master MPS.

 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.