Master HP UL (65 – 500 kVA) 3 : 3


Kvalitetna neprekinjena moč za kritične aplikacije.

Izboljšane ravni kakovosti, zanesljivosti in prihranka energije, ki jih ponuja Master HP UPS, so razširjene na različico 480 Vac - 60 Hz, certificirano kot UL / CSA, moči od 65 kVA do 500 kVA, v enem samem modulu ali paralelni konfiguraciji.
 

Prednosti:
• Visoka učinkovitost
• IGBT usmerniška tehnologija
• Kompaktni, zanesljivi in robustni
• Galvanska izolacija
• Velika preobremenitvena zmogljivost
 

Upravitelji IT, upravitelji objektov in CTO so pod vse večjimi pritiski, da zmanjšajo čas izpadov in zagotovijo, da so kritična bremena oskrbljena z neprekinjenim in visoko kakovostnim napajanjem.
S temi vse strožjimi zahtevami v mislih je Riello UPS vlagal v rešitve, ki ustrezajo strogim zahtevam, kar je privedlo do lansiranje Master HP UL linije.
Master HP UL ni samo inovativen in tehnološko dovršen UPS, je skok v prihodnost trifazne tehnologije.

S svojo tehnologijo ON LINE dvojne pretvorbe  tehnologijo, ki v celoti temelji na IGBT in digitalnih signalnih procesorjih (DSP), Mater HP UL serija zagotavlja največjo možno zaščito kritičnih bremen, v skladu s klasifikacijo VFI SS 111 (neodvisnost od napetosti in frekvence) v skladu z IEC EN 62040-3 .

Ta linija je zasnovana z nov konfiguracijo, ki vključuje sinusni vhodni IGBT usmernik. Unikatna tehnologija dvojne pretvorbe z galvansko izoliranim izhodom zagotavlja kakovostno napajanje, ki je popolnoma neodvisno pred vsemi električnimi anomalijami na vhodu.

 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.