Master Switch (Eno-fazno)


Fleksibilnost:
Vse različice MMS so zasnovane s kriteriji, ki olajšajo namestitev na kraju samem, pa tudi diagnostiko, nadzor in vzdrževanje. Vsi modeli so opremljeni z ročnim bypass-om, funkcija hot-swap pa omogoča hitro korektivno posredovanje uporabnika v primeru napak.
 

Zaščita bremena:
S preklopnim stikalom MMS je breme zaščiteno pred kritičnimi okoljskimi situacijami in motnjami v napajanju. Mikroprocesorsko krmiljenje in uporaba tiristorskih statičnih stikal zagotavljata konstantno spremljanje virov napajanja in zmanjšan čas preklopa med obema viroma v primeru okvare.

Nenehno spremljanje izhodnega toka omogoča hitro identifikacijo kratkstičnih tokov na porabnikih in prepreči vpliv kratkih stikov na druge priklopljene porabnike.
MMS je za oba vira opremljena s toplotno-magnetno zaščito, ki zagotavlja hitro posredovanje v primeru napak in z zaščito proti povratnem toku (back-feed protection).
MMS zagotavlja čas preklopa med obema viroma napajanja v manj kot četrtini cikla, tako v primeru ročnega preklopa kot tudi v primeru samodejnega preklopa, ki ga sproži napaka na enem od porabnikov.
 

Popolna diagnostika:
Vse različice MMS so opremljene z LCD-zasloni in z več funkcijskimi tipkami.
To omogoča hitro in intuitivno spremljanje meritev, stanja stikal in okoljskih razmer. MMS je opremljen s tremi standardnimi programirljivimi suhimi kontakti, vhodom za izklop v sili, serijsko povezavo RS232 in režo za namestitev razširitvene kartice, s čimer je zagotovljena popolna razpoložljivost vmesniških rešitev za daljinsko upravljanje in nadzor.

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.