Master Switch (tro-fazno)


Lastnosti:

  • Visoka zanesljivost
  • Funkcija hot-swap
  • 3- ali 4-polna izvedba
  • Napredna komunikacija

 

Princip delovanja:
Glavno stikalo zagotavlja vir redundantnega napajanja, kar omogoča preklapljanje bremen med alternativnimi in neodvisnimi viri energije.
Preklapljanje je lahko samodejno (kadar napajalni vir ne dosega sprejemljivih odstopanj) ali ročno preko kontrolne plošče s strani upravljalca ali na daljavo.
 

Zaščita pred izpadi napajanja:
Če eden od obeh virov napajanja izven nastavljenih toleranc, bo Master Switch porabnike preklopil na drugi vir napajanja (preklop je v trenutku, če sta oba vira v fazi).
 

Zaščita pred okoljskimi motnjami:
Preobremenitve in napake na porabnikih
V primeru preobremenitve lahko uporabnik sam določi stopnjo posega notranjih zaščitnih naprav za  blokira napajanja. V skrajnem primeru kratkega stika za Master Switch stikalom le-ta odklopi porabnike, da se prepreči ogrožanje delovanja drugih porabnikov v omrežju (npr. v primeru slabe selektivnosti zaščitnih naprav).
 

Dostopnost:
Postavitev premičnih komponent in delov je zasnovana tako, da zagotavlja enostaven dostop od spredaj:

  • povezave napajalnih kablov, do katerih je enostavno dostopati z vhodom od spodaj
  • plošče, nameščene na način za hitro diagnozo / zamenjavo;
  • vsi deli, ki so predmet nadzora, vzdrževanja in / ali zamenjave.
     

Napredna komunikacija:
Master Switch zagotavlja informacije, meritve, stanja in alarme preko LCD zaslona. Stikalo je združljivo s programsko opremo za nadzor in izklop PowerShield3 za operacijske sisteme Windows 10, 8, 7, Hyper-V, 2019, 2016, 2012 in prejšnje različice, Mac OS X, Linux, VMWare ESXi, Citrix XenServer in druge operacijske sisteme Unix .
 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.