Sentinel RACK (1500-3000 VA) 1 : 1


Kompaktnost in popolna zaščita za sisteme v strežniških (rack) omarah.
Sentinel Rack je verzija popularnih ON LINE UPS naprav Sentinel Pro namenjena za strežniške (rack) omare.

Napredna tehnologija dvojne pretvorbe zagotavlja najvišjo raven zanesljivosti in zaščite za kritična bremena kot so strežniki, IT sistemi za obdelavo podatkov in aplikacije za govor/podatke. Oba izdelka sta na voljo v 1500 VA in 3000 VA močnostni različici, globina naprav pa je le 380 mm, kar je idealna izbira za nadgradnjo moči v strežniških omarah globine 600 mm.

Za sisteme, ki potrebujejo več urno avtonomijo, je SER 3000 ER opremljen s polnilnikom 6 A in dodatnimi baterijskimi sklopi za doseganje daljše avtonomije. Ti UPS sistemi so Plug&Play in so zasnovani tako, da ustrezajo standardnim 19'' rack omaricam in imajo funkcijo hladnega zagona, ki omogoča, da jih vklopimo, tudi če ni prisotne mrežne napetosti. Za večjo učinkovitost in izboljšanje energetske učinkovitosti lahko izbirate med širokim naborom načinov delovanja (npr. ON LINE, ECO, SMART ACTIVE, STANDBY OFF, Frequency Converter).
 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.