Sentinel PRO (700-3000 VA) 1 : 1


Sentinel Pro ima edinstven, sodoben dizajn in izboljšano delovanje, ki ga je ustvarila raziskovalna in razvojna skupina Riello UPS. Sentinel Pro uporablja tehnologijo dvojne pretvorbe ON LINE, kar ima za posledico najvišjo raven zanesljivosti in maksimalno zaščito za kritične obremenitve, kot so strežniki, IT in aplikacije za govor/podatke.

Pri aplikacijah za neprekinjeno poslovanje, ki zahtevajo dolgo trajanje baterije, lahko avtonomijo baterije podaljšate do nekaj ur z uporabo ER modelov, opremljenih z močnejšimi polnilci baterij.
Sprednja zaslonska plošča je v celoti preoblikovana, dodali smo LCD zaslon, ki prikazuje vhodne in izhodne napetosti, meritve baterije in podatke o stanju delovanja UPS naprave. Pretvornik (inverter) in mikroprocesorski krmilnik sta bila popolnoma preoblikovana, da bi zagotovila večjo učinkovitost in več možnih konfiguracij.

Maksimalna razširljivost: Sentinel Pro ima standardno USB-vhod in razširitveno režo za komunikacijske kartice za pretvorbo protokolov ali relejne kartice. Z mislijo na večje prihranke energije je Sentinel Pro opremljen tudi z gumbom za izklop, s katerim se poraba energije v daljših obdobjih neaktivnosti zmanjša na nič (ECO LINE). Sentinel Pro je na voljo v naslednjih močnostnih razredih 700 VA, 1000 VA, 1500 VA, 2200 VA in 3000 VA.

 

Več o proizvajalcu:

 Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.