Sentinel Dual (Low Power) (1000 – 3000 VA) 1 : 1


Visoka učinkovitost in kompaktnost.

Sentinel Dual združuje novo linijo kompaktnih ON LINE UPS naprav z dvojno pretvorbo primerno za napajanje širokega spektra naprav, kot so strežniki, diskovni sistemi, oprema za VoIP telefonijo, omrežni in medicinski sistem ter industrijske aplikacije.

Idealen je tudi za napajanje in zaščito sistemov Blade Server z visokim faktorjem vhodne moči. Sentinel Dual ima višino samo za 2U, zato je idealen za 19-palčne strežniške omare. Sentinel Dual ima praktičen, sodoben dizajn in vključuje številne prednosti delovanja pred tradicionalnimi ON LINE UPS napravami. Vse je razvila raziskovalna in razvojna skupina Riello UPS. Na novo zasnovani razsmernik je eden najboljših sistemov za pretvorbo energije na trgu, z 0,9 faktorja izhodne moči in 92% učinkovitosti v načinu ON LINE.

Pri aplikacijah za neprekinjeno poslovanje, ki zahtevajo dolgo trajanje baterije, lahko avtonomijo baterije podaljšate do nekaj ur z uporabo ER modelov, opremljenih z močnejšimi polnilci baterij. Z mislijo na večje prihranke energije je Sentinel Pro opremljen tudi z gumbom za izklop, s katerim se poraba energije v daljših obdobjih neaktivnosti zmanjša na nič.
 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.