Razširitvene kartice in programska oprema

Za paleto programske opreme in dodatkov je značilna preprostost, intuitivnost, varnost, zanesljivost in visoka prilagodljivost.

...

PowerShield³ - SW za komunikacijo

PowerShield³ zagotavlja učinkovito, uporabniku prijazno upravljanje UPS naprav, prikaže vse glavne operativne informacije, kot so vhodna napetost, obremenitev in napolnjenost baterij. Programska oprema ponuja tudi podrobne informacije o napake in stanjih UPS naprav. PowerShield³ je razvit z arhitekturo odjemalec / strežnik in je idealno orodje za upravljanje mrežnih sistemov z več platformami.

Več
...

PowerNetGuard Nadzorna programska oprema

Programska oprema PowerNetGuard centralizira upravljanje UPS naprav z uporabo omrežnih vmesnikov (SNMP). Idealen je za upravljavce podatkovnih centrov in za srednje velika in velika omrežja. PowerNETGuard uporablja standardno bazo informacij o upravljanju RFC1628 standardno upravljalno informacijsko bazo (MIB) in zagotavlja standardizirano upravljanje UPS naprav, kjer koli se nahajajo.

Več
...

NetMan 204 mrežna kartica

Mrežna kartica NetMan 204 omogoča upravljanje UPS naprave, ki je neposredno povezana preko LAN 10/100 Mb, z uporabo glavnih omrežnih komunikacijskih protokolov (TCP / IP, HTTP HTTPS, SSH, SNMPv1, SNMPv2 in SNMPv3). Je idealna rešitev za integracijo UPS naprav prek ethernet omrežij s protokoli Modbus / TCP in BACnet / IP. Razvita je bila za vključitev UPS naprav v srednje velika in velika omrežja, da bi zagotovili visoko stopnjo zanesljivosti v komunikaciji med UPS napravami in pripadajočimi upravljalnimi sistemi.

Več
...

Senzorji - spremljanje okolice

Okoljski senzorji Netman spremljajo in beležijo okoljske razmere ter dejavnosti na zaščitenih območjih in v prostorih, kjer je nameščena UPS naprava.

Več
...

MultiCOM 302 pretvornik za protokol ModBUS

Pretvornik protokolov MultiCOM 302 se lahko uporablja za nadziranje UPS naprave s protokolom MODBUS / JBUS na serijski liniji RS485 ali RS232. Upravljal bo tudi drugo, neodvisno serijsko linijo RS232, ki jo je mogoče uporabiti za povezavo drugih naprav, kot sta Netman 101 ali osebni računalnik, ki uporablja programsko opremo PowerShield³.

Več
...

MultiCom 352 duplekser za serijsko povezavo

MultiCom 352 je serijski pretvornik, ki omogoča povezavo dveh naprav na ena serijska vrata na UPS napravi.

Več
...

MultiCOM 372 serijska / EPO vrata

MultiCOM 372 omogoča UPS napravi dodaten serijski vmesnik RS232. Kartica ima izklop v sili (EPO) in daljinski izklop (RSD) s priključnimi sponkami.

Več
...

MultiCOM 384 kontakti / EPO tabla

MultiCOM 384 ponuja niz relejskih kontaktov za signaliziranje alarma in stanja UPS naprave.
Kontakti so povezani preko terminalov. Signalni kontakti vključujejo zasilni izklop napajanja (EPO), daljinsko zaustavitev (RSD), delovanje na baterije, na bypass, alarm in opozorilo na skoraj izpraznjene baterije z brez potencialnimi kontakti z običajno zaprtimi (NC) ali običajno odprtimi (NO) kontakti.

Več
...

MultiCOM 411 pretvornik protokola Profibus

MultiCOM 411 poveže UPS Riello z omrežjem Profibus DP. V industrijskih okoljih Gateway integrira upravljanje in nadzor UPS naprave v nadzorni sistem. Prehod uporablja eno najbolj priljubljenih zasnov za komunikacijo med napravami, kot so avtomatizacijski nadzorni sistemi in porazdeljena V / I strojna oprema.

Več
...

Pretvornik protokola Multi I/O

Multi I / O je naprava, ki integrira UPS napravo v krmilni sistem z uporabo popolnoma nastavljivih vhodnih in izhodnih relejnih signalov.

Več
...

Oddaljena nadzorna plošča

MultiPanel je oddaljena nadzorna naprava, ki lahko v realnem času zagotovi podroben pregled stanja UPS naprave. Združljiv je z vsemi UPS napravami Riello in lahko prikazuje vrednosti napajanja za vhode in izhode UPS naprave ter meritve nabora baterij.

Več
...

Adapter za komunikacijske kartice

Ta adapter vam omogoča uporabo komunikacijskih kartic Riello UPS prek vrat RS232. Je optimalna rešitev za uporabo starejših UPS naprav brez reže ali za uporabo z UPS napravami, ki imajo samo eno razširitveno režo.

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.