MODULARNI - Multi Guard Industrial (20 – 160 kVA) 1 - 3 : 1 - 3


Industrijska linija Multi Guard je bila posebej razvita za zagotavljanje neprekinjenosti napajanja v vseh industrijskih sektorjih, ki so kritični zaradi posebnih okoljskih razmer ali industrijskih procesov, ki zahtevajo zaščito.
Multi Guard Industrial je na voljo v samostojni različici 20 kVA in v modularnih različicah od 20 do 160 kVA. Na voljo sta dve različici z enofaznim in trifaznim izhodom.

Ta visoka stopnja fleksibilnosti omogoča, da Multi Guard Industrial priklopimo na enofazne in trifazne vhode, brez potrebe po posebnih nastavitvah ali posredovanju upravljavca, kar zagotavlja popolno združljivost s katerim koli napajalnim omrežjem.

Samostojna različica
Samostojna različica je opremljena z vhodnimi, bypass, izhodnimi in baterijskimi kabli s konektorji dolžine tri metre in filtrskimi ploščami, ki se jih mora namestiti znotraj omare kamor se vgradi modul ali v bližino modula.
 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.