PowerShield³ - SW za komunikacijo

 

► Polna različica PowerShield³: podpira do 32 UPS naprav za vse operacijske sisteme.

► PowerShield³ z zaporednim in prednostnim izklopom zagotavlja nadzorovano zaustavitev vseh omrežnih računalnikov in shranitev aktivnega dela na najbolj razširjenih aplikacijah. Uporabniki lahko določijo prioritete zaustavitve za različne računalnike v omrežju in lahko tudi prilagodijo postopek zaustavitve.

► PowerShield³ z združljivostjo z več platformami uporablja komunikacijski protokol TCP / IP za doseganje standardiziranega upravljanja in spremljanja na najširšem možnem območju platform. To omogoča spremljanje računalnikov z različnimi operacijskimi sistemi z ene konzole, na primer spremljanje strežnika UNIX iz osebnega računalnika z operacijskim sistemom Windows in tudi povezovanje z UPS napravo, ki se nahaja na različnih geografskih območjih, z uporabo namenskih omrežij (intraneta) ali interneta.

► S časovnim razporedom dogodkov lahko uporabniki PowerShield³ programirajo svoje lastne postopke zaustavitve, ki podrobno določijo scenarije izklopa in vklopa, da povečajo varnost sistema in prihranijo energijo.

► PowerShield3 stalno obvešča uporabnike o stanju UPS naprav in okoljskih senzorjev, bodisi lokalno bodisi prek omrežnih sporočil. Določi se lahko tudi seznam uporabnikov, ki bi morali prejemati e-pošto, fakse, glasovna in SMS sporočila, ko pride do motenj ali nenadnih izpadov napajanja.

► Integrirani agent SNMP: PowerShield³ ima integriran SNMP protokol za upravljanje UPS napravami, ki lahko pošlje vse potrebne informacije in ustvari pasti (traps) z uporabo standarda RFC1628 in okoljskimi senzorji.

► Varen, enostaven za uporabo in povezovanje; komunikacija je zaščitena z geslom, da se zagotovi varnost sistema. Z novo funkcijo odkrivanja / brskanja se vse UPS naprave, ki so povezane z zaščitenim računalnikom in / ali LAN omrežjem, prikažejo v seznamu za spremljanje. Če ni LAN povezave, je podprta komunikacija na osnovi modema.
 

Razvit za virtualizirane sisteme (VM):

PowerShield³ omogoča sprožitev aktivne migracije virtualnih strojev (VM) za samodejno in pregledno selitev VM-jev med motenjem napajanja na zaščitene naprave s pomočjo UPS naprave z migracijskimi sistemi kot sta VMware vMotion ™ in Microsoft Live Migration. PowerShield3 lahko nadzira in upravlja UPS naprave znotraj ali zunaj podatkovnega centra. Izmeri lahko tudi porabo energije za izračun učinkovitosti porabe energije (PUE), standardno metriko, ki se uporablja za merjenje učinkovitosti porabe podatkovnega centra.


Varnost, enostavna uporaba in povezava, komunikacija je zaščitena z geslom, da se zagotovi varnost sistema UPS. Z novo funkcijo odkrivanja / brskanja lahko vse RIELLO UPS naprave, povezane z zaščitenim računalnikom ali LAN, prikažete v obliki seznama. Če ni LAN povezave, je na voljo podpora za komunikacijo prek modema.

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.