Multi Switch


Po grafu ITI (CBEMA) čas prenosa iz enega vira ne vpliva na delovanje porabnikov, saj se preklop med obema viroma zgodi dovolj hitro in varno, ne glede na fazne razlike. Multi switch spremlja tok (breme) in opozori, ko se poraba električne energije približa največji vrednosti, kar preprečuje izpad napajanja opreme.

Multi Switch ima 8 neodvisnih vtičnic IEC 10 A, ki omogočajo priključitev več naprav neposredno na stikalo, brez potrebe po dodatni PDU Rack enoti. Enote imajo režo za povezljivost, ki omogoča povezavo z LAN in daljinsko upravljanje s programsko opremo PowerShield3, spletnim vmesnikom, SNMP ali SSH, zaradi česar je Multi Switch idealna naprava za IT upravljalca, ki potrebuje fleksibilnost in zaščito za svojo IT opremo.

Multi Switch zagotavlja neprekinjenim napajanje. Njegov način delovanja zagotavlja večjo zanesljivost kot ena sama UPS naprava (z lastnim notranjim obvodom ali brez njega).

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.