Master MPS (10 – 200 kVA) 3 : 1 | 3 : 3


Popolna zaščita

3:1 10-120 kVA
3:3 10-200 kVA

 

 

Linija Master MPS zagotavljajo maksimalno zaščito in kakovost električne energije za vsako vrsto obremenitve, zlasti za kritične aplikacije, podatkovne centre, varnostne sisteme in elektro-medicinsko opremo, industrijske procese in telekomunikacije.
Master MPS je naprava z ON-LINE dvojno pretvorbo (razred VFI SS 111 v skladu z IEC EN 62040-3) in  pretvornikom (inverterjem) izoliranim z ločilnim transformatorjem.
 

Posebne rešitve

UPS lahko prilagodite vašim potrebam. Obrnite se na nas in se pogovorite o izvedljivosti posebnih rešitev in možnosti, ki niso navedene v katalogu.
 

POUDARKI

• Visoka učinkovitost do 97% pri dvojni pretvorbi
• kW = kVA (pf 1) do 40 ° C
• UPS brez transformatorjev
• rezanje konic
• Način aktivnega filtra (ACTIVE ECO)
• Barvni LCD zaslon na dotik
• Popoln dostop od spredaj, namestitev »back-to-back«


NextEnergy je najnovejša serija UPS, zasnovana za kritične aplikacije. Trifazni UPS ponuja tehnologijo dvojne pretvorbe brez transformatorjev VFI SS 111, ki ima vgrajeno najnovejšo IGBT tristopenjsko zasnovo.

NextEnergy je zasnovan tako, da zadovolji jutrišnje potrebe po moči in nudi najvišjo učinkovitost na trgu in nizke tekoče stroške. Zahvaljujoč sistemu za nadzor učinkovitosti (ECS) NextEnergy zagotavlja najvišjo raven učinkovitosti tudi pri delnih obremenitvah.
Njegov skupni faktor moči (1kVA=1kW) in enostavna nadgradnja sistema sta idealna rešitev za neprekinjeno delovanje vsake IT aplikacije.
 

Delovanje brez nevtralnega vodnika (neutral)
NextEnergy lahko deluje z ali brez nevtralne vodnika (N). To je pomembna značilnost zmanjšanja TCO (total cost of ownership), povezanega z distribucijskim sistemom, ko nevtralno linijo ustvari ločilni transformator blizu bremena: na primer v sodobnem podatkovnem centru ali kjer nevtralnega vodnika sploh ne uporabljamo. To omogoča znižanje stroškov ureditve distribucije.

Največja zanesljivost in razpoložljivost
NextEnergy UPS lahko vzporedno priključite do 8 enot, da povečate zmogljivost ali redundanco (N + 1).

Glede na to, da se lahko tipična obremenitev giblje od 20 do 80%, funkcija sistema za nadzor učinkovitosti (ECS) optimizira učinkovitost delovanja celotnega sistema glede na moč, ki jo zahteva breme.

To zagotavlja višjo skupno učinkovitost med vsemi pogoji obremenitve. »Vroča« razširitev sistema (HSE-Hot System Expansion) omogoča dodajanje dodatnih UPS naprav v obstoječi sistem, ne da bi bilo treba izklopiti operativne enote ali jih prestaviti v način bypass. To zagotavlja maksimalno zaščito bremen, tudi med vzdrževanjem in širjenjem sistema.

Zagotavlja najvišjo raven razpoložljivosti - tudi v primeru prekinitve kontrolnega kabla pri paralelni postavitvi naprav je sistem "FAULT TOLERANT". Napake na kontrolnem kablu ne vplivajo na delovanje, sistem še naprej, brez motenj, napaja breme in javlja napako.

 

Več o proizvajalcu:

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.