Preklopna stikala

Preklopni sistemi in "inteligentna" stikalna naprava za zagotavljanje neprekinjene in zanesljive distribucije napajanja.

...

Multi pass (ročni obvod - bypass)

Avtomatsko preklopno stikaloMulti Pass zagotovi, da se priključeni porabniki preklopijo na električno omrežje pred izklopom UPS naprave v primeru okvare ali pred vzdrževanjem. Multi Pass je na voljo za strežniške omare (rack) ali za stensko inštalacijo.

Več
...

Multi Switch

Multi Switch UPS Riello je visoko razpoložljivo in vsestransko inteligentno stikalo, ki zagotavlja redundantno napajanje priključeni opremi iz dveh virov. Porabniki se napajajo iz primarnega vira napajanja. Če primarni vir ni na voljo, Multi Switch samodejno preklopi porabnike na sekundarni vir.

Več
...

Multi Switch APS

Riello UPS Multi Switch ATS je inteligentno stikalo visoke razpoložljivosti, ki zagotavlja redundantno napajanje priključeni opremi iz dveh virov. Multi Switch ATS napaja priključene porabnike iz primarnega omrežnega vira. Če primarni vir ni na voljo, Multi Switch ATS samodejno preklopi porabnike na sekundarni vir.

Več
...

Multi Socket DPU

Avtomatsko preklopno stikalo Riello UPS Multi Socket PDU (MDU) je zasnovan za distribucijo napajanja iz enega vira na 8 izhodov z naprednim nadzorom bremena in lokalnim ali daljinskim vklopom / izklopom posameznih izhodov.

Več
...

Master Switch (Eno-fazno)

Statično preklopno stikalo (Enofazno stikalo) Master Switch (MMS) je del linije Master Switch in ponuja rešitve, primerne za zaščito enofaznih bremen z različnimi močmi.
MMS je na voljo v treh velikostih - 32, 63 in 120 A - in zato lahko zadovolji različne zahteve za zaščito enofaznih bremen.

Več
...

Master Switch (tro-fazno)

Namestitev statičnega preklopnega stikala Master Switch v sistemu zagotavlja dodatno odpornost in zaščito pred motnjami, ki jih lahko povzroči izpad enega samega vira napajanja. Rezultat je absolutna zaščita industrijskih naprav in kritične informacijske tehnologije pred izpadi napajanja in napakah na porabnikih.

Več

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.