O sistemu


Prava varnost za vso družino - Alarmni sistem JABLOTRON 100+

Naj bo vaš dom varnejši in uživajte v občutku resničnega miru. Alarm JABLOTRON 100+ bo zaščitil celo vašo hišo, pa tudi prižgal luči, odprl garažna vrata ali zagnal namakalni sistem. Zahvaljujoč aplikaciji MyJABLOTRON ga je mogoče upravljati tudi na daljavo.


4 koraki do varnosti

Prvi korak je visokokakovosten alarm. Že 25 letne izkušnje z izdelovanjem in razvijanjem izjemnih alarmnih sistemov. To je eden od razlogov, zakaj jih je tako enostavno nadzorovati in imajo več inovativnih funkcij.

Nadaljujte s profesionalno namestitvijo. To počnejo izključno naši partnerji, ki so redno usposobljeni in certificirani. Zaradi tega vse deluje, kot bi moralo.

Zadnji priporočeni korak je povezava alarmnega sistema s sprejemnim centrom za alarme. Operaterji bodo lahko stopili v stik z vami, če se kaj zgodi, in poslali varnostno ekipo v vaš zavarovan dom.


Zeleni in rdeči gumbi

Naši segmenti so kot semafor. Zelena barva pomeni, da alarm ni nastavljen in se lahko prosto premikate po hiši.

Po drugi strani pa rdeča barva pomeni STOP. Hiša je zavarovana pred vlomilci in nepooblaščen dostop je takoj zabeležen in javljen.

Takoj vidite, kateri deli vaše hiše so zaščiteni in kateri ne zaradi svetlobnih signalov na tipkovnici alarma.

 

Varna avtorizacija

100% varna avtorizacija.

Vedeli boste za vsak poskus izklopa alarma, saj sistem za takšno dejanje zahteva dovoljenje s RFID čipom ali kodo.

Čeprav je nastavitev alarma enostavna, vam ni treba skrbeti zaradi nepooblaščenih dostopov.

 

Prilagodljiv sistem

Sistem prilagojen vašim potrebam.

Če sčasoma zgradite, recimo, garažo, nikoli ne bo problem razširiti sistema JABLOTRON 100+ na novo zgrajene prostore v vaši hiši.
Poklicati morate le inštalaterja, ki bo v vašo garažo namestil detektorje in na tipkovnico priključil še en "semaforski" segment. Lahko jih imate do 20.PREDNOSTI:


4 načini za nadzor vašega JABLOTRON 100+
Ne glede na to, ali morate alarm izključiti, prižgati luči na vrtu ali odpreti garažna vrata, lahko to vedno dosežete na več načinov.


Zaščitili vas bomo pred vodo, požarom in plinom
Alarmni sistem JABLOTRON 100+ vas bo obvestil o nevarnostih, izjemno visoki porabi energije ali visokih temperaturah v vašem domu.


Dimni detektor
Detektor vas opozori na dim ali visoko temperaturo še preden se razvije požar. Sproži zvočni alarm, vas obvesti na mobilni telefon in tudi varnosti center.


Detektor ogljikovega monoksida (CO)
Detektor zazna ogljikov monoksid in vas pravočasno opozori. Sproži alarm, vas obvesti na mobilni telefon in tudi varnostni center.


Detektor izlitja vode
Detektor vas opozori na izlitje vode še preden je škoda nepopravljiva ali velika. Sproži alarm, vas obvesti na mobilni telefon in tudi varnostni center.

 

Povprašajte nas

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje
Več o politiki varstva osebnih podatkov.